Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Как шкафовете на Rittal гарантират безпроблемното зареждане на електромобили в Европа

Австралийският производител на зарядни станции за електромобили Tritium избра разпределителните шкафове на Rittal за изпълнението на голяма поръчка за заряди станции за нуждите на европейския пазар. Проектът се реализира в рамките на инициативата IONITY – съвместна компания на автомобилните производители BMW, Daimler, Ford, VW, Audi и Porsche. Новите зарядни станции са монтирани в Германия, Франция, Великобритания, Швеция и други европейски държави.
 
Tritium избира разпределителните шкафове на Rittal главно заради международната разполагаемост и качеството на продуктите. Решенията на Rittal са използвани и за предпазване на чувствителните електрически компоненти на зарядните колони от влиянието на околната среда.

Бърза доставка и висококачествено обслужване

"Когато започнахме да произвеждаме по договор с IONITY, се нуждаехме от доставчик на разпределителни шкафове. Един от най-важните критерии беше бързата доставка, защото искахме също така бързо да изпълним и доставим голямата поръчка. Другият решаващ момент беше обслужването и достъпността на Rittal. Това ни убеди", споделя Дейвид Фин, основател и главен изпълнителен директор на Tritium.

Tritium е една от най-бързо развиващите се компании в Австралия. Принудена от първоначално малкия брой електромобили в Австралия да разшири дейността си в Европа, компанията успешно прокарва стратегията си за осигуряване на масовия потребител на "енергийна свобода" чрез достъпни зарядни решения навсякъде и по всяко време. Доверието в електромобилността расте с броя и капацитета на зарядните станции, тъй като това е единственият начин да се гарантира желаният пробег.

Енергийна свобода чрез достъпни зарядни решения навсякъде и по всяко време

Проектът с IONITY е изключително важен за австралийската компания и чудесно се вписва в стратегията й за осигуряване на "неограничена свобода на зареждане" за всички потребители. От съществено значение за успешното му реализиране са специално разработените корпуси на Rittal, доказали качествата си в условия на външен монтаж и предлагащи максимална гъвкавост благодарение на широката гама от аксесоари.
 
Участието в проекта на Tritium и IONITY демонстрира потенциала на Rittal в областта на електромобилността и играе ключова роля за насърчаването на продажбата на електромобили чрез разширяване на зарядната инфраструктура, изцяло в духа на "енергийната свобода".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ритал ЕООД
София 1592
бул. Искърско шосе 7, жк. Дружба-1
Търговски комплекс Европа
Tел.: +359 (2) 4390550, 889 0055, 889 0056
Факс:+359 (2) 4390659
Е-mail: office@rittal.bg
http://www.rittal.bg/

     
Източник: Rittal

Ключови думи: Rittal   Ритал   разпределителни шкафове   зарядни станции   електромобили  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...