Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Rittal и Елтера М представят пилотен проект за главно разпределително табло 6300 А в КЦМ

21.03.2023   |   Начало»Събитията
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

На 29 март 2023 г. от 10:30 ч. ще се проведе онлайн събитие, на което ще бъде представен пилотен проект за главно разпределително табло 6300 А, реализиран в рамките на реновирането на Подстанция 2 в КЦМ.

Модернизацията на Подстанция 2 е един от големите инвестиционни проекти, реализирани през 2022 г. в КЦМ. Проектът е реализиран от фирма Елтера М, която избира доказаните решения на Rittal в областта на електроразпределението ниско напрежение.

"Най-важното изискване към едно разпределително устройство е способността да се справя с по-висок номинален ток, като същевременно заема възможно най-малко място. Системата VX Ri4Power на Rittal, поддържаща номинален ток до 6300 А въпреки минималното напречно сечение на шинната система, отговаря на тези условия. Тя предлага система за производство на безопасни и надеждни разпределителни устройства за ниско напрежение в съответствие със стандарт IEC 61439 и е сертифицирана за използване с продуктите на всички водещи световни производители на електроапаратура", посочват от Rittal.

На събитието търговският директор на Rittal България инж. Александър Касчиев и управителят на Елтера М инж. Асен Милев ще разкажат за сложността, предизвикателствата и осъществяването на проекта в КЦМ.

Участието в събитието е безплатно след предварителна регистрация тук.

     
Източник: Rittal

Ключови думи: Rittal   Ритал   Елтера М   VX Ri4Power   разпределителни табла   КЦМ  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...