Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

UPS устройствата на Legrand – гарантирано висококачествено захранване и намаляване на енергийните загуби

В свят, в който ресурсите са ограничени, всички ние трябва да се съобразяваме с последствията от своите действия, избори и работа. Оттук идва и ангажиментът на Legrand за повишаване на устойчивостта на своите UPS-и през целия им жизнен цикъл – от проектирането, през етапа на пускане на пазара и използване, до етапа на обезвреждане, за да се намали въздействието върху околната среда.

Екологичното управление и енергийната ефективност са част от корпоративната социална отговорност на Legrand. Екипът за научноизследователска и развойна дейност на компанията непрекъснато работи по разработването на все по-ефективни UPS устройства, които позволяват висока и нарастваща производителност при минимално разсейване на енергия. По отношение на въглеродните емисии Legrand прилага процеси и продукти, благодарение на които се намалява значително въглеродният отпечатък в сравнение с миналото.

Ефективността обаче не е само синоним на висока производителност. За Legrand ефективността означава и екодизайн: това значи, че UPS е проектиран така, че да се ремонтира и поддържа лесно. Това определя допълнително увеличаване на издръжливостта на UPS-ите на Legrand и възможност за повторното им използване и рециклиране.

UPS-ите на Legrand са с компактен размер и ниско тегло с цел избягване на материални отпадъци. Te подобряват качеството на захранването, като осигуряват непрекъсваемо обслужване и защита на всички устройства, извършващи функции, които са от критично значение за бизнесa на компаниите.

Благодарение на повишения коефициент на мощност на UPS-ите (kVA = KW) и интелигентната система за зареждане на батерията намалявате консумацията и оперативните разходи. С помощта на електронния стабилизатор (AVR), вграден в еднофазните UPS-и, осигурявате на свързаните товари ефективна защита срещу всякакви смущения в електрическата мрежа.

За всяка продуктова група Legrand изготвя EPD (Environmental Product Declaration) в съответствие с ISO 14025. ЕДП се изготвя в съответствие с концепцията за оценка на жизнения цикъл.

Повече информация вижте тук.

 

 

 

 

Легранд България ЕООД
София 1766, ж.к. Младост 4
Бизнес Парк София, сгр.7а, партер
тел:02 489 9297
e-mail: bureau.sofia@legrandelectric.com
https://legrand.bg/

     
Източник: Legrand

Ключови думи: Legrand   UPS   захранвания   енергийна ефективност  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...