Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Phoenix Contact спечели Германската награда за иновации за 2023 г.

03.07.2023   |   Начало»Бизнес
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

Германският съвет за дизайн присъди Германската награда за иновации на новите Ex i версии на сигналните преобразуватели Mini Analog Pro със SIL 3 на Phoenix Contact, съобщиха от ВиВ Изоматик – официален представител на фирмата в България.
 
В основната категория "Отлични постижения в Business-to-Business" независимото жури от представители от сферата на бизнеса, дизайна и науката избра Phoenix Contact за златен победител за революционни постижения в индустрията.
 
Сигналните преобразуватели предлагат защита от експлозия и функционална безопасност в компактен дизайн. Журито беше впечатлено и от спестяването на пространство до 50% в сравнение с настоящите решения. Сигналите на технологията за измерване се обработват надеждно в преобразувателите с ширина само 6,2 мм, като едновременно с това се гарантира безопасността на персонала, околната среда и системата.
 
Продуктите са последователно оценени с най-високото ниво на безопасност – SIL 3. Оперативната концепция, приложението за конфигуриране и наблюдение, комуникационният гейтуей, цифровото маркиране и цифровата табелка с наименование са особено лесни за използване и надеждни в бъдеще, посочват от фирмата.
 
С Германската награда за иновации се отличават продукти, технологии и услуги, които предлагат нова, иновативна основа, и решения, които се отличават с добавената си стойност за потребителите и околната среда. Тези далновидни иновации са възможни във всички индустрии и на всички нива – независимо дали става дума за индустриални гиганти или стартиращи фирми. Германската награда за иновации предлага равни възможности на всички, които стимулират иновациите и представят своите постижения на вниманието на широка публика.

     
Източник: ВиВ Изоматик

Ключови думи: ВиВ Изоматик   ViV Isomatic   Phoenix Contact   SIL3   Mini Analog Pro Ex i   сигнални преобразуватели  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
Бизнес форум ЕЛЕКТРОИНДУСТРИЯ 2024
Light+Building 2024
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...