Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Rittal откри център за асемблиране на шкафове с комутационна апаратура за ниско напрежение

06.07.2023   |   Начало»Бизнес
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

Rittal вече предоставя услуга за предварителен монтаж на разпределителни устройства за ниско напрежение, съобщиха от компанията. Разпределителните шкафове VX25 Ri4Power с шинни системи и прекъсвачи се конфигурират според зададените от клиента спецификации, сглобяват се предварително в Центъра за приложения на Rittal в Гера, Германия, след което се доставят на клиентите.

"Възползвайки се от услугите, предлагани от Центъра за приложения на Rittal, клиентите получават добавена стойност. Това им позволява да се концентрират още по-интензивно върху реалното разширяване на своите системи и ускоряване на производствения процес", заяви Рафаел Гьорнер, ръководител на отдел "Енергийни и силови решения" в Rittal.

В съответствие със спецификациите на клиентите, таблата и шкафовете се конфигурират със системи от шини и, ако е необходимо, с прекъсвачи, сглобяват се предварително директно в новия монтажен център в Гера и се доставят на клиента за по-нататъшна обработка. Предварителното сглобяване може да бъде закупено като услуга – нещо, което е много привлекателно за компании, които не разполагат с обширен машинен парк, необходимия опит или човешки ресурси, за да обработват медта и да извършват сглобяването сами.

Поддържане на постоянно качество и избягване на риска от грешки

Клиентът може да пропусне много етапи от механичния процес, ако Rittal извършва директно услугите по сглобяване. Това носи многобройни ползи за клиентите, като им спестява време и разходи. Също така, се премахва необходимостта от обучението, което иначе би било необходимо, посочват от Ритал България и допълват, че услугата за предварителен монтаж гарантира постоянно качество за конструкторите на инсталации. Освен това се намалява рискът от допускане на грешки поради липса на опит в настройването на системата.

Системата VX25 Ri4Power на Rittal е безопасна, типово изпитана разпределителна система за ниско напрежение за захранване на машини и разпределение на енергия. Модулната система може да бъде персонализирана с помощта на конфигуратора "Power Engineering" и е подходяща за използване с въздушни и компактни прекъсвачи от всички известни производители. Това означава, че конструкторите на инсталации могат да реагират гъвкаво на различните изисквания на своите клиенти и да си осигурят възможност за доставка чрез тази стратегия с много доставчици, посочват от Ритал.

Компанията в момента създава Центрове за приложения по целия свят като "обучителни лагери" за конструктори на панели и производители на разпределителни устройства. Под мотото "Присъединете се. Кандидатствайте. Израснете." в центровете съществуващи и нови клиенти на Rittal могат да работят по своите проекти с експерти от фирмата, да се запознаят с нови технологии и да ги изпробват. Нещо повече, те могат да тестват нови работни процеси за ефективност в реална цехова среда и да открият предимствата на софтуерните решения и технологиите за автоматизация.

     
Източник: Ритал

Ключови думи: Ритал   Rittal   VX25 Ri4Power   шкафове   табла  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...