Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Rittal е сред 100-те най-големи иноватори в Германия и през 2023 г.

14.08.2023   |   Начало»Бизнес
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

Rittal, част от групата Friedhelm Loh, получи отличието Top 100 Innovator за 2023 г., с което се отличават най-големите иноватори в Германия, съобщиха от Ритал. Компанията получава наградата за трети път.
 
В 30-ото издание на конкурса "Top 100" Rittal особено впечатли журито с иновативните си процеси и организация. "Радваме се, че бяхме обявени за един от германските топ иноватори", заяви Маркус Аш, изпълнителен директор на Rittal International и Rittal Software Systems. "Заедно с нашите сестрински компании в групата Friedhelm Loh се занимаваме основно с въпроса от какво ще се нуждаят нашите клиенти утре, за да останат устойчиви на бъдещето и конкурентоспособни? Убедени сме, че отговорът е иновация, която излиза извън рамките на продуктите и решенията."
 
"В днешно време ефективността и производителността са решаващи бизнес фактори за клиентите ни, както и нарастващата сложност на изискванията им и бързият темп на промяна. Продуктите и решенията вече не са достатъчни, за да останат конкурентоспособни", посочи Аш и допълни, че за Rittal иновацията означава да направи успешна цялостната работа на клиента. "За да постигнем това, трябва да разработим платформи сега и да мислим в рамките на нови екосистеми. На тази основа можем бързо да разработим решенията за бъдещите сценарии."
 
Според Филип Гут, главен технически директор в Rittal, това винаги ще изисква комбинация от хардуер и софтуер. "Когато вече не мислите за продукти и системи, а за оптимизирани вериги за създаване на стойност, това може да стане само чрез съчетаване на двата свята", посочи Гут.
 
Победителите в конкурса "Top 100 Innovator" се избират след обективно оценяване по над 100 критерия в пет категории, сред които висше ръководство, което насърчава иновациите, иновационен климат, иновационни процеси и организация, външна ориентация/отворени иновации и успех в областта на иновациите.

     
Източник: Ритал

Ключови думи: Ритал   Rittal   Friedhelm Loh   Top 100 Innovator  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
е-книги Електромобилност 2024
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...