Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Weidmueller представи нова серия универсални релета с ултракомпактен дизайн

02.10.2023   |   Начало»Бизнес
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

Универсалните релета могат да бъдат използвани в различни индустриални сектори за автоматизиране и приложения с общо предназначение. За да се гарантира максимална експлоатационна надеждност на инсталацията, те трябва да функционират надеждно в среда, често подлагана на вибрации. В същото време все повече се търсят по-компактни модули, които да бъдат вградени в плоски разпределителни шкафове и табла. Със серията TERMSERIES-compact Weidmueller постига значителен напредък в тази област, като релетата от серията отговарят и на двете изисквания, при това имат впечатляващ дизайн, който отваря врати за още по-широки приложения, съобщават от Вайд-Бул – официален представител на Weidmueller в България.

Серията TERMSERIES-compact включва усъвършенствани електромеханични и полупроводникови релета, изключително популярни и доказано ефективни в портфолиото от релета Klippon на Weidmueller. Тези устройства са универсални в най-пълния смисъл на думата и могат да бъдат използвани в различни приложения.

Универсални в най-пълния смисъл на думата

Модулите са със затворена конструкция и напълно устойчиви на вибрации. Благодарение на монтажната дълбочина от едва 63 мм те могат да бъдат монтирани дори в плоски разпределителни шкафове или клемни кутии, отбелязва Денис Харланд, главен продуктов мениджър, раздел "Релета" във Weidmueller. Новите релета предлагат редица предимства за потребителите, отбелязват от компанията и допълват, че те споделят същия контур като релетата от серията TERMSERIES и поради това могат да се използват с всички аксесоари, които се предлагат за продуктите от двете серии.

Вариантите с един нормално отворен контакт и един превключващ контакт, с електромеханични релета и с разнообразие от различни входни напрежения позволяват широк спектър от приложения. Фокусът на TERMSERIES е универсалният вход за различни напрежения, като например 24 - 230 V UC. Това е налично и за компактната версия TERMSERIES-compact, където диапазонът е 12 - 60 V UC. Възможността за бързо окабеляване без грешки се осигурява от push-in връзките и цветното кодиране на входовете за захранващото напрежение.

Пълна съвместимост и с аксесоарите от серия TERMSERIES

Предоставянето на данните за WMC, Eplan, CAD и ITB текстове съгласно стандартите на E-Class и ETIM е от съществено значение за множество процеси на планиране и документиране, както и за създаването на цифрови близнаци.

Всеки, който се нуждае от незабавна информация за продукта, може да се възползва от QR кода върху корпуса на релетата. Той е директно свързан с информационната страница в онлайн каталога на Weidmueller, който предоставя пълна информация. Това е практичен детайл, който спестява много време в ежедневната работа и улеснява последващите поръчки, обяснява Харланд.

Серията компактни универсални релета TERMSERIES-compact е налична с интегриран държач за предпазителя. Ако предпазителят не функционира правилно, той изключва отделните тоководещи части, за да защити останалата част от системата и да увеличи експлоатационната достъпност. Интеграцията спестява монтажа на допълнителни клеми с предпазители. За по-голяма ефективност на ежедневната работа са разработени специални аксесоари за TERMSERIES-compact. Те се добавят към съвместимата гама приспособления за TERMSERIES и включват специални захранващи клеми, I/O портове и прегради. Аксесоарите увеличават гъвкавостта, опростяват окабеляването и улесняват структурираната интеграция и разделението на различни диапазони от напрежение, посочват от Вайд-Бул.

     
Източник: Вай-Бул

Ключови думи: Вайд-Бул   Weid-Bul   Weidmueller   TERMSERIES-compact   TERMSERIES   релета  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...