Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Новите бутонни кутии серия BN с IO-Link технология впечатляват с гъвкавост и универсалност

Еволюцията на комуникационните технологии отвори вратите за нови решения в областта на индустриалната автоматизация. Едно от тези решения е отвореният комуникационен стандарт IO-Link, който се използва за бързо и надеждно свързване и обмен на данни между сензорите и изпълнителните механизми и системите за управление.

Технологията IO-Link

С използването на IO-Link, новите бутонни кутии от серията BN се отличават като универсално и съвременно устройство, което чрез свързване към IO-Link master може да обменя със системата за управление важни данни за заобикалящата среда и параметрите на работния процес:

  • работно положение на бутоните;
  • състояние на светодиодите;
  • работното напрежение;
  • времето на работа на устройството;
  • работната температура.

Системата отчита всяка промяна извън заложените граници на наблюдаваните параметри, така че операторът да може бързо и навременно да предприеме необходимите мерки.

Plug & Play

Основно предимство на бутонните кутии BN с IO-Link в сравнение с традиционните решения за управление и сигнализация e лесната Plug & Play инсталация. Това означава, че модулът може да се интегрира към системата за управление, без да се налага сложно, скъпо и отнемащо време опроводяване. Освен това, в случай на повреда, може лесно да бъде подменен, без да е необходимо да се разглобяват части от системата.

RGB LED и възможност за избор на цветове

Новите бутонни кутии BN с IO-Link са оборудвани с 3 или 6 бутона с RGB подсветка, което означава, че потребителят може да избира и да променя цвета на бутоните. Освен това, съществува възможност за настройка на яркостта и честотата на мигане на светодиодите. По този начин поведението на устройството лесно и гъвкаво се адаптира към процеса на управление, осигурявайки надеждна индикация за състоянието на системата. При избор на конфигурация, кутията може да бъде оборудвана и с 2 или 3 позиционни светещи режимни превключвателя, авариен стоп или режимен превключвател със секретен ключ.
 
Допълнителна информация вижте тук.

 

 

 

 

 

 

 

ВиВ Изоматик
София 1680
ул. Пирин 40А
Тел.: 02 958 3111; 02 958 6340; 02 439 0509; 02 439 0510
Факс: 02 958 2270
Е-mail: office@viv-isomatic.com
www.viv-isomatic.com

     
Източник: ВиВ Изоматик

Ключови думи: ВиВ Изоматик   ViV Isomatic   Pizzato Electric   BN   IO-Link   бутонни кутии  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...