Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Phoenix Contact обяви нови резервиращи шинни съединители за I/O системата за отдалечено управление Axioline P

26.01.2024   |   Начало»Бизнес
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

Phoenix Contact добави нови резервиращи шинни съединители за I/O системата за отдалечено управление Axioline P, съобщиха от ВиВ Изоматик – официален представител на фирмата в България. Продуктовата фамилия Axioline P позволява получаването на стандартни и искробезопасни (Ex i) входно-изходни (I/O) сигнали чрез резервиращите Modbus/TCP шинни съединители. Инсталирани в Ex зона 2, устройствата позволяват сигналите на входно-изходните модули да се свързват директно от Ex зони 0, 1 или 2.
 
Иновативното Modbus резервиране в отдалечената I/O станция добавя допълнителна функция към платформата Axioline P по отношение на високата наличност. Системата може да бъде конфигурирана с два шинни съединителя, всеки със собствен IP адрес за комуникация клиент/сървър, като се използва функционален блок за управление на резервирането. Шинните съединители извършват превключване на резервираността вътрешно във фърмуера и следователно не изискват допълнителен софтуер. Когато се превключва съединителят на шината, няма загуба на данни, нито прекъсване на комуникацията с контролера.
 
I/O станцията може да се конфигурира лесно чрез интегриран уеб сървър. Всички свързани входно-изходни модули Axioline P могат да се конфигурират без външен софтуер. В допълнение към описаната по-горе функция, високата наличност на системата се постига чрез резервирана задна платка (backplane) и възможност за замяна на входно-изходните модули без изключванe (hot-swap). В този случай сменяемите модули, инсталирани по време на работа, не е необходимо да се конфигурират.

     
Източник: ВиВ Изоматик

Ключови думи: ВиВ Изоматик   ViV Isomatic   Phoenix Contact   Axioline P   IO системи за отдалечено управление  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
е-книги Електромобилност 2024
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...