Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Lapp разширява серията EPIC POWER с нови вложки и корпуси за цилиндрични конектори М23

29.01.2024   |   Начало»Бизнес
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

Lapp продължава да разширява своята серия EPIC POWER и представи четири нови вложки за цилиндрични конектори M23 и три нови корпуса M23 на изложението SPS 2023. Това, което прави тази серия специална, е, че всички корпуси могат да се комбинират с всяка една от четирите вложки, отбелязват от ВиВ Изоматик – официален представител на фирмата в България.
 
Цилиндричните конектори M23 могат да издържат на високи напрежения и токове, необходими за сервозадвижвания. Вграденият кабелен ЕМС уплътнител предотвратява електромагнитните смущения. "С нашите нови вложки M23 и корпуси M23 сега предлагаме на клиентите усъвършенствана концепция за големи мощности", подчерта Йоахим Щробел, продуктов мениджър в Lapp.

Високоефективни корпуси

Корпусът на съединителя EPIC POWER M23 D6 се предлага самостоятелно или с подходяща вложка. Той е с особено висока мощност (до 26 A) въпреки изключително компактния дизайн и затова е идеален за много малки устройства. Металният корпус е изработен със стабилно цинково леене под налягане. Корпусът може да се използва с вложки за гнезда или за мъжки контакти. Типични области на приложение са електродвигателите и сервозадвижванията, използвани в среди, където се изисква електромагнитна съвместимост (ЕМС).

По-висока скорост с TWIST

EPIC POWER M23 D6 TWIST е проектиран за случаите, когато е необходима наистина висока скорост. Благодарение на механизма TWIST заключването със съответстващ детайл е още по-бързо. Заключването става след четвърт оборот и може да се използва със съответстващи детайли TWIST от серията EPIC POWER M23.
 
Lapp представя EPIC POWER M23 F6 TWIST като третия нов корпус за цилиндричните конектори M23. Той също се предлага самостоятелно или с включена вложка, както и с вложка за гнезда и мъжки контакти. Съединителят F6 TWIST за използване с кабелен конектор D6, както и другите два корпуса, е мощен (до 26 A) и идеален за монтаж със сервокабели. Системата за бързо заключване TWIST позволява лесно свързване със съответстващия детайл, отбелязват от фирмата.

Вложки с PE кримп контакт

Lapp обяви и вложки M23 за цилиндричните конектори EPIC POWER M23 за индивидуален монтаж с гнезда или мъжки контакти, както и с PE кримп контакт, за да се получи цилиндричен конектор EPIC POWER M23. Вложката за цилиндрични конектори M23 се предлага с различни конфигурации на полюсите за до 7 работни контакта и един PE контакт. Като предварително сглобен цилиндричен конектор, вложката е подходяща за приложения при високи напрежения и токове, например за сервозадвижвания. Вложките за гнезда и вложките за мъжки контакти пасват еднакво добре в корпуси D6 и F6 и могат да се заменят по желание.

     
Източник: ВиВ Изоматик

Ключови думи: ВиВ Изоматик   ViV Isomatic   Lapp   M23   EPIC POWER   вложки   конектори  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
е-книги Електромобилност 2024
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...