Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Lapp представи нови FFC конектори за оптични кабели

12.02.2024   |   Начало»Бизнес
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

Lapp допълни своята широка продуктова гама със сглобяеми на място FFC-LC конектор и FFC-SC конектор EPIC DATA за оптични кабели от стъклени влакна (GOF), които опростяват присъединяването и предлагат високо ниво на гъвкавост.
 
Новите конектори се предлагат за различни класове влакна (OM3/OM4 и OS2) и повърхностни покрития (APC, UPC или PC). Lucent (LC) и Subscriber (SC) конекторите разполагат със система за бързо свързване (FFC), която позволява лесен, бърз и гъвкав монтаж на GOF кабели дори в тесни пространства. Използването на гел с коефициент на пречупване за стъклени влакна гарантира постоянни и отлични оптични стойности, посочват от фирмата.
 
Практичните и сглобяеми на място LC и SC конектори са фабрично тествани. Серийните номера на отделните конектори осигуряват пълна проследимост. Типични области на приложение са опорни мрежи, окабеляване на сгради, центрове за данни или шкафове за разпределителна електроапаратура. Конекторите се предлагат като комплект във вариант с кабел (диаметър 2 или 3 мм) или жило (диаметър 0,25 или 0,90 мм).
 
Lapp предлага на клиентите си и цялостни пакети за улесняване на монтажа в съответствие с девиза "Всичко от един източник" . Монтажните комплекти на EPIC DATA FFC-LC и EPIC DATA FFC-SC на практика са аварийни запаси, в случай че съответните аксесоари се изчерпат. Те включват комплект за кабелен монтаж за сигурно поставяне на стъкленото влакно в конектора и за опростено закрепване на компонента за облекчаване на напрежението чрез затягане на арамидните влакна отстрани, кабелни скоби за фиксиране на кабели с диаметър 2 или 3 мм, както и водач за влакна, осигуряващ сигурно вкарване на стъкленото влакно в конектора и закрепване на компонента за облекчаване на напрежението чрез ръчно затягане на арамидните влакна.
 
Компанията предлага и стартови комплекти като основно оборудване с монтирани на място LC и SC конектори, разделител за влакна и водач за влакна. Високопрецизният разделител (секач) служи за скъсяване на стъклените влакна чрез право (PC/UPC) или ъглово полиране (APC). Секачът може да се използва до 200 пъти и разполага с механичен брояч за визуално отчитане.
 
Официален представител на германската компания у нас е ВиВ Изоматик.

     
Източник: ВиВ Изоматик

Ключови думи: ВиВ Изоматик   ViV Isomatic   Lapp   кабели   EPIC DATA  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
е-книги Електромобилност 2024
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...