Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Лесно и безопасно зареждане на електромобили е възможно и у дома с решенията на Legrand

Електромобилите набират все повече популярност благодарение на преимущества като икономичност, устойчивост, грижа за околната среда чрез намаляване на въглеродните емисии. За по-широката им употреба спомага и непрекъснато развиващата се инфраструктура за зареждане. Едно от удобствата за крайните потребители е възможността за директно зареждане на електромобила у дома. Това определено не включва използването на обикновен контакт в гаража. На пазара вече има надеждни зарядни решения, които могат лесно да се монтират и управляват дори от разстояние. Legrand предлага практичните готови за употреба комплекти Green’up Access, включващи контакт, и зарядните станции Green’up One.
 
Безопасни и устойчиви, решенията на Legrand за зареждане на електромобили в жилищния сектор позволяват на потребителите да управляват процеса на зареждане от разстояние чрез смартфон, компютър или таблет, като задават различни параметри. Потребителите могат да стартират зареждането извън пикови часове, например защото тогава цената на електроенергията е по-ниска или електропреносната система е по-малко натоварена. По този начин се спестяват енергия и средства, избягва се потенциално претоварване на мрежата и се елиминира рискът от инциденти.

Green’up Access

С контактите Green’up Access Legrand прави зареждането на всички модели електромобили с кабел с режими mode 1 и mode 2 у дома изключително лесно. Икономически изгодни, лесни за монтаж и безопасни, те могат да се използват и като обикновени контакти. Освен това, са предварително окабелени така, че лесно да бъдат подменени със зарядна станция с режим mode 3.


Комплектът се състои от усилен електрически контакт, метален аксесоар за закрепване и автоматичен прекъсвач с вградена дефектнотокова защита. Контактите се предлагат в два различни дизайна – PLEXO и SOLIROC, и могат да се управляват от разстояние чрез приложението Home + Control и стартовия пакет CX3 with Netatmo.

 
Контактите използват патентована система на Legrand, с която електромобилът разпознава защитената инфраструктура на Green’up и избира максималната мощност, като така се намалява и времето за зареждане.

Green’up One

Зарядните станции Green’up One са елегантно и устойчиво решение за зареждане на електромобили в домашни условия. Станциите се предлагат с фиксиран 5-метров кабел с режим mode 3. Mогат да се монтират на стена или на под с чрез стойка. Дизайнът на стойката позволява едновременното монтиране на две станции – по една от всяка страна. LED индикатор, светещ в зелено, синьо, червено и жълто, показва на какъв етап е зареждането.


 
Green’up One може да се управлява чрез Bluetooth и приложението Charger Control. Това позволява регулиране на мощността, стартиране и спиране на зареждането, мониторинг и актуализиране на софтуера от разстояние.
 
Повече за преимуществата на решенията Green’up можете да научите от екипа на Legrand.

 

 

 

Легранд България ЕООД
София 1766, ж.к. Младост 4
Бизнес Парк София, сгр.7а, партер
тел:02 489 9297
e-mail: bureau.sofia@legrandelectric.com 
https://legrand.bg/

     
Източник: Legrand

Ключови думи: Legrand   Green’up   Green’up Access   Green’up One   CX3 with Netatmo   Home + Control   зарядни станции   контакти   електромобили  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...