Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Lapp Mobility – електромобилност, достъпна за всеки

ВиВ Изоматик обявява месец март 2024 г. за месец на e-mobility by Lapp и насочва вниманието към иновативните продукти на Lapp Mobility, които правят зареждането на всеки електромобил лесно, безпроблемно и дори забавно.

Lapp Mobility, част от Lapp Group, е основана през 2009 г. с една основна цел – да направи електромобилността достъпна за всеки, абсолютно всеки. Идеята е зареждането да е детска игра не само за най-запалените почитатели на новите технологии, които знаят как да конфигурират настройките на зареждането сами и от какъв точно кабел се нуждаят. Компанията твърдо вярва, че зареждането на електромобилите не бива да затормозява потребителите. Ето защо екипът й разработва зарядни решения, които са точно такива, каквито ги искат потребителите – удобни и гъвкави.

Портфолиото на Lapp Mobility включва висококачествени, безопасни mode 3 зарядни кабели, mode 2 мобилни зарядни решения, съвместими с контактите у дома и с индустриални контакти, и зарядни станции за монтаж на стена за гаражи и паркинги.

Компанията работи както с производители на електромобили и зарядни станции и с оператори на зарядна инфраструктура, така и директно с крайни потребители, приемайки сериозно всеки един настоящ и потенциален клиент и отнасяйки се към него с уважение.

Доказано качество и надеждност

Всички решения на Lapp Mobility се произвеждат в Германия и се тестват в собствена лаборатория съгласно автомобилния стандарт IATF 16949.

Lapp Mobility гарантира на клиентите си по целия свят сигурни доставки и безупречно обслужване посредством широката си международна партньорска мрежа.

Този март ВиВ Изоматик – официален партньор на Lapp Mobility в България, предстои да представи на читателите на Electrical-Bugaria.com някои от звездите в портфолиото на германския производител:

  • Стандартните mode 3 зарядни кабели STRAIGHT, HELIX и SPIRAL;
  • Универсалните mode 2 ICCPD мобилни зарядни решения;
  • Мобилното зарядно устройство MOBILITY DOCK.

По-нетърпеливите да научат повече за иновативните зарядни решения на Lapp Mobility могат да се обърнат за съдействие още сега към екипа на ВиВ Изоматик. Компанията присъства успешно на българския пазар вече над 30 години.

 

 

 

 

 

 

 

ВиВ Изоматик
София 1680
ул. Пирин 40А
Тел.: 02 958 3111; 02 958 6340; 02 439 0509; 02 439 0510
Факс: 02 958 2270
Е-mail: office@viv-isomatic.com
www.viv-isomatic.com

     
Източник: ВиВ Изоматик

Ключови думи: ВиВ Изоматик   ViV Isomatic   Lapp   Lapp Mobility   MOBILITY DOCK   зарядни кабели   зарядни станции   електромобилност  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...