Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Месец на соларните системи с Lapp

ВиВ Изоматик обявява месец юни за месец на соларните системи с Lapp. През целия месец юни клиентите на фирмата ще могат да се възползват от отстъпка от 15% на соларни кабели, соларни конектори, соларни щуцери и кабелни защити с марка Lapp.

Lapp е водещ международен производител на кабели и системни решения за различни индустрии, включително и за соларната индустрия. Соларните продукти на Lapp са предназначени да отговорят на специфичните нужди на фотоволтаичните системи, осигурявайки надеждност, ефективност и дълъг експлоатационен живот.

Соларни кабели

Соларните кабели на Lapp са разработени, за да издържат на екстремни климатични условия и механични натоварвания. Те са устойчиви на UV лъчи, озон, и широк температурен диапазон, което ги прави идеални за инсталации на открито. Освен това, тези кабели са проектирани да бъдат лесни за инсталация и поддръжка, което допълнително намалява разходите и времето за монтаж.

Конектори и аксесоари

Lapp предлага разнообразие от конектори и аксесоари, които гарантират сигурни и стабилни връзки във фотоволтаичните системи. Тези компоненти са проектирани да осигуряват минимални загуби на електроенергия и максимална ефективност. Висококачествените материали и прецизната изработка гарантират дълъг експлоатационен живот и надеждност на системите.

Системни решения

Lapp не само предоставя отделни компоненти, но и интегрирани системни решения, които обхващат всичко от проектиране до внедряване на соларни инсталации. Това включва пълни комплекти за монтаж, както и услуги за техническа поддръжка и консултации. С тези решения Lapp гарантира оптимална работа на фотоволтаичните системи и максимално възвръщане на инвестициите.

Иновации и устойчивост

Соларните продукти на Lapp са резултат от непрекъснати иновации и стремеж към устойчиво развитие. Компанията инвестира значителни ресурси в изследвания и разработки, за да осигури продукти, които не само отговарят на съвременните стандарти, но и предвиждат бъдещите нужди на индустрията. Lapp е ангажирана с опазването на околната среда и намаляването на въглеродния отпечатък чрез своите високоефективни и екологично съобразни продукти.

Соларните продукти на Lapp предлагат надеждност, дълъг експлоатационен живот и висока ефективност, което ги прави предпочитан избор за професионалистите в соларната индустрия по целия свят.

 

 

 

 

 

 

 

 

ВиВ Изоматик
София 1680
ул. "Пирин" 40А
Тел.: 02 958 3111; 02 958 6340; 02 439 0509; 02 439 0510
Факс: 02 958 2270
Е-mail: office@viv-isomatic.com
www.viv-isomatic.com

     
Източник: ВиВ Изоматик

Ключови думи: ВиВ Изоматик   ViV Isomatic   Lapp   кабели   чуцери   конектори   защити  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...