Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Обществена поръчка за доставка на електроизмервателна апаратура, АЕЦ Козлодуй

Обществена поръчка за доставка на електроизмервателна апаратура, преминала първоначална проверка и калибриране и гаранционно обслужване, обяви АЕЦ Козлодуй. Необходимата апаратура включва тестери за напрежение и фазоуказатели, честотомери и функционални генератори, процесни измерватели и калибратори, осцилоскопи, измервателни клещи, прибори за измерване на съпротивление, тестери на компоненти, високоточни мултимери и цифрови мултимери с общо предназначение.

Кандидатите трябва да предоставят списък на основните договори за доставка със същия или подобен предмет, които са изпълнени през последните три години, включително стойностите, датите и получателите, с приложени минимум три броя препоръки за добро изпълнение. Кандидатите трябва да докажат, че са изпълнявали договори за доставка на стоките, които са обект на поръчката, или подобни (уреди, апарати, апаратура за измерване на електрически величини) през последните три години за различни получатели и да представят препоръки към договорите.

Срокът за получаване на документация за участие 2 март т. г.
Срокът за получаване на оферти или заявления за участие е 12 март т. г.
Офертите ще бъдат отворени на 13 март т. г.

     
Източник: Държавен вестник; снимка: АЕЦ Козлодуй

Ключови думи: АЕЦ   Козлодуй   обществени поръчки   електроизмервателна апаратура  

Област: бизнес  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...