Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Община Брацигово обяви търг за реконструкция на електро и осветителна инсталация

Община Брацигово обяви Обществена поръчка за изграждане и реконструкция на електро и осветителна инсталация на съществуващия на площада фонтан. В поръчката са включени и уличната пътна мрежа, тротоари, площади и зелени площи и изграждане на нова ВиК система.

Цел на  проектната разработка като цяло е  запазване на съществуващите зелени площи и дървета, и облагородяване на парковата част в центъра на града. За прилежащите към културните сгради зелени площи, улично и площадно оборудване, се търси съвсем нова, старинна визия. Предвиждат се пейки с барокови орнаменти и с осветителни тела с 1 или 2 фенера, както и парапети от ковано желязо. Всички съществуващи елементи на парковото обзавеждане и инфраструктура, като стари стълбове на осветлението, пейки, детски съоръжения за игра и др., ще се демонтират.

Срокът за закупуване на документация за участие е  22.02.2012 г. (16:30 ч.), а срокът за подаване на оферти е 29 февруари т.г. Офертите ще се отворят на 1 март 2012 г.

     
Източник: parkove.bg; снимка: bratsiGOvo.eu

Ключови думи: Брацигово   осветителна инсталация   площадно оборудване   осветителни тела   инфраструктура  

Област: бизнес  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...