Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Phoenix Contact предлага нов комплект за защита от пренапрежение в сгради

07.03.2012   |   Технологии
 

Новият комплект за защита от пренапрежение на Phoenix Contact предлага цялостна защита на електроинсталациите в жилищни и административни сгради, здравни заведения и търговски обекти, твърдят производителите.

Устройствата за защита от пренапрежение повишават експлоатационния срок на електронното оборудване и електроапаратурата в сградите. Комплектът съдържа предпазващи устройства, които са съвместими и хармонизирани едно с друго.

Включеният нов мълниезащитен арестер тип 1 е основен компонент, който припокрива изискванията към арестерите за пренапрежение тип 2. Трите защитни конектора осигуряват безпроблемна работа на захранващите конектори на крайните устройства. Два от тях имат допълнителна сигнална кабелна връзка, което позволява и защитата на телевизионни и телекомуникационни устройства.

     
Източник: Phoenix Contact

Ключови думи: мълниезащита   пренапрежение   сградни инсталации  

Област: бизнес  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...