Electrical Bulgaria  
Вайд Бул
Вайд Бул

Е.ОН България стана първото електроразпределително дружество с ISO 9001:2008

19.03.2012   |   Бизнес
 

Е.ОН България Мрежи и Е.ОН България Продажби получиха сертификати за система за управление на качеството в съответствие с международния стандарт ISO 9001:2008. Компаниите от групата на Е.ОН България станаха първите електроразпределителни и електроснабдителни дружества в България със сертифицирана система по качество, съобщиха от дружеството.

Сертификатите бяха връчени от водещата международна компания SGS България на специална церемония в град Варна след извършен одит на системите за управление на качеството в двете дружества. Функционирането на тези системи е регламентирано в процедури, наръчници и политики, които включват изисквания към служителите и организационните единици в компаниите от групата на Е.ОН България, гарантиращи спазването на единни стандарти по отношение качеството на услугите, които предлагат дружествата.

     
Източник: Е.ОН

Ключови думи: Е.ОН   енергетика   електроразпределение  

Област: Бизнес  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящоОбяви за работаРеализации
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...