Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Rittal и Siemens представиха интегрирано решение за дейта центрове

28.03.2012   |   Технологии
 

Rittal и Siemens обявиха намерението си за съвместни разработки в сферата на електротехническото оборудване за центрове за данни. В рамките на изложението CeBIT компаниите представиха решение за разпределение на енергията, което използва събирателни шини на Siemens в дейта центрове на Rittal.

С взаимното си споразумение Siemens и Rittal гарантират съвместната работа на системите Siemens Sivacon LD и  BD2 шините за разпределение на енергия с Rittal Ri4Power системите за ниско напрежение, при електроразпределение в центровете за данни.

"Надеждното захранване е от жизненоважно значение за бизнеса, особено за центровете за данни. В разределителните устройства ниско напрежение все по-често се използват събирателни шини за разпределение на електрическа енергия, тъй като те имат по-ниско противопожарно натоварване и по-голяма надеждност от кабелите. Освен това, те са гъвкави и могат  лесно да се адаптират към променящите се изисквания, при разширение или други промени, което води до намаляване на експлоатационните разходи", заявиха от Rittal.

"Продуктовите гами на Siemens и Rittal  се допълват перфектно в областта на информационната инфраструктура за дейта центрове. В допълнение, сътрудничеството на двамата лидери на световния пазар означава реална добавена стойност за клиента", коментира Кристоф Каселиц, началник на отдел Клиентски операции в Rittal.

"Операторите на центрове за данни, вече имат едно последователно, доказано и сертифицирано решение, което позволява напълно безопасно и гъвкаво разпределение на електроенергията", допълни Нилс Гедулдиг, ръководител направление Електроразпределенни системи ниско напрежение на Siemens.

     
Източник: Rittal

Ключови думи: Rittal   Siemens   събирателни шини   центрове за данни   разпределение на енергия  

Област: Технологии  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...