Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ЧЕЗ инвестира над 1,2 млн. лв. в електромери

17.04.2012   |   Бизнес
 

ЧЕЗ ще монтира над 3000 електромера с дистанционно отчитане и управление на мрежи с ниско напрежение в Западна България  през 2012 г. Инвестицията в системи за електронно отчитане на измервателни устройва през т. г. ще надхвърли 1,2 млн. лв., обявиха от дружеството.

„Модерните устройства носят многобройни ползи за клиентите на компанията. Те позволяват автоматизирано дистанционно отчитане на консумираната електроенергия, изключват възможността за грешки от субективен характер, дават възможност за бърза  промяна на тарифните модели и гарантират наличието на подробна справка за използваната от клиентите енергия. Инвестираме в тези електромери за да постигнем в оптимални срокове европейски стандарти на грижа за потребителите“, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

От стартирането на проекта през 2009 г. до края на 2011 г. са монтирани над 20 300 електромера с дистанционно отчитане. София, Кюстендил, Лом, Ихтиман, Дупница,  Благоевград и Монтана са градовете с най-много модерни измервателни уреди. През миналата година ЧЕЗ е инвестирала в устройствата около 1,065 млн. лева.

     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   електромери   измервателни уреди   дистанционно измерване  

Област: Инвестиции  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящоОбяви за работаРеализации
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...