Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Павел и синове Eлектрик стъпи на македонския пазар

18.04.2012   |   Бизнес
 

Фирма Павел и Синове Електрик подписа първия си договор за доставка на комплектни трансформаторни постове в Македония. От текста, публикуван на сайта на фирмата, става ясно, че договорът  е с ЕВН Македония, и включва два модела постове - БМКТП 1х800 kVA и БМКТП 1х1250 kVA.

"С гордост мога да заявя, че сме най-голямата фирма в България за производство на трансформаторни постове, смело стъпила както българския, така и на външните пазари", коментира при подписването на контракта търговският директор Ивайло Георгиев. 

През 2011г. фирмата открива изцяло нов производствен цех, съобразен с най-съвременните индустриални тенденции, в който внедрява нови машини с ЦПУ.

Създадена е виртуална среда за моделиране на продукцията. Обособена е и лаборатория, снабдена с високотехнологично оборудване и прибори за изпитване.

Това е втори пробив на фирмата на външните пазари, след  осъществяването на поредица  от търговски договорености  в Румъния.

     
Източник: Павел и синове Електрик

Ключови думи: Павел и синове Електрик   трансформаторни постове   БМКТП  

Област: Бизнес  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО Беттерманн

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииОбяви за работаРеализации
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...