Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Представят европейския доклад Електра 2 на панаира в Хановер

18.04.2012   |   Бизнес
 

Вторият осъвременен доклад на групата "Шерпа", който включва досегашните резултати на европейските електротехнически индустрии, както и препоръки и изводи за тяхното развитие, ще бъде представен на 24 април 2012 г., по време на  Международния технически панаир в Хановер.

Докладът, чиято цел е Европа да стане по-интелигентна и по-конкурентоспособна, включва общо 8 раздела, информират от Българската асоциация на електротехниката и електрониката (БАСЕЛ). Това са: анализ и оценка на доклада Електра 1,  12 ключови препоръки, както и интелигентна промишленост, общество, инфраструктури, градове, мобилност и финансиране.

Документът на Електра, който ще бъде представен официално на панаира в Хановер, е публикуван на сайта на Българската асоциация на електротехниката и електрониката.

Презентацията на Електра 2, част от "The Smart World",  ще бъде направена от г-н Оливър Бланк, директор по Европейските въпроси на немската компания ZVEI, и г-н  Пиер Лукас, Старши консултант на Orgalime - Асоциацията на европейските промишлени сектори на механотехниката, електротехниката и електрониката.

Съвместната инициатива ЕЛЕКТРА на европейската електротехническа и електронна индустрия и Европейската Комисия е създадена през 2008г. с цел, разработване стратегията за развитие на този приоритетен индустриален сектор до 2020 година. В разработването му участва и БАСЕЛ чрез свой представител в експертната група в Брюксел. През май, 2009 г. Съветът по Конкурентоспособност към Комисията възприе доклада като основа в създаването на силна индустриална база в Европа.

     
Източник: БАСЕЛ

Ключови думи: БАСЕЛ   Електра   механотехника   електротехника   електроника  

Област: Бизнес  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...