Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ЧЕЗ модернизира електроразпределителната мрежа на Западна България

08.05.2012   |   Инвестиции
 

ЧЕЗ Разпределение ще инвестира над 2 млн. лв. в електроразпределителната мрежа на Западна България през май, съобщиха от дружеството. Над 1,2 млн. лева са предвидени за развитие, реконструкция и модернизация на мрежата и енергийните съоръжения на компанията в София-град. За електроразпределителния район София-област са предназначени 453 000 лв. Останалата част от инвестициите ще бъде вложена в район Плевен.

Най-големият проект за месеца е реконструкция на кабели средно напрежение в колектор от подстанция Връбница - на стойност 458 000 лв. Сред другите по-значителни по обем инвестиции през май са ремонт на мрежа ниско напрежение и изнасяне на електромерни табла в столичните райони Кремиковци и Витоша на стойност съответно 170 000 лв. и 130 000 лв., както и реконструкция на трафопостове в районите Възраждане и Надежда - за общо 110 000 лв.

     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: електроразпределителна мрежа   кабели   колектори   електромери  

Област: Инвестиции  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Инвестиции

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...