Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Филкаб организира презентация на полски производители на електроапаратура

18.05.2012   |   Събитията
 

Компанията Филкаб представи съвместна презентация на полските фирми Спамел и Симет в база си в Пловдив.

Интерес към презентацията проявиха както търговски фирми, така и фирми от областта на инженеринга и електромонтажа.

В първата част на презентацията беше представен експортният директор на Спамел - Марек Решель. Продуктовата листа на фирмата покрива гамата на нисковолтовата комутационна апаратура и е ценена високо сред проектанти, инвеститори и клиенти от Европа и Азия. Фирмата притежава внедрена система за Управление PN-EN-ISO 9001: 2009 и PN-EN-ISO 14001: 2005.

Втората част на презентацията беше посветена фирма Симет - производител на висококачествени електроинсталационни материали. Фирмата развива дейността си от 1970 г. и работи със стратегически партньори като Philips, Danfoss, LG, SAIA Burgess и Jean Muller. Експортният директор на Симет - Збигнев Чудак, представи продуктовата гама и показа най-новите изделия.

На презентацията присъстваха студенти и преподаватели от Факултет по Електроника и Автоматика на Техническия университет в Пловдив. Те се запознаха с дейността на Филкаб на българския пазар, обмениха идеи за бъдеща реализация и кариера в компанията.

     
Източник: Филкаб; снимка: Spamel

Ключови думи: Филкаб   Спамел   Симет   нисковолтова апаратура   електроинсталационни материали  

Област: Събития  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Събитията

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...