Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Е.ОН България стартира проект за реконструкция на електроразпределителната мрежа във Варна

22.05.2012   |   Инвестиции
 

Проект за реконструкция на електроразпределителната мрежа средно напрежение стартира Е.ОН България Мрежи в централната градска част на Варна – района между ул. Девня, бул. Сливница, бул. Мария Луиза, бул. Христо Ботев и ул. Александър Дякович. Реконструкцията обхваща поетапна подмяна на над 22 км кабелни линии, цялостно обновяване на оборудването на 21 трафопоста и инсталиране на допълнителна мощност в трафопостовете. Целта на инвестицията, възлизаща на над 1,5 млн. лв., е трайно да се подобри качеството и сигурността на електрозахранването на важни административни, финансови и културни институции, както и на над 10 хиляди битови абонати.

Обновяването на техническите съоръжения и увеличаването на трансформаторната мощност ще улесни процеса по присъединяване на бъдещи потребители към мрежата. Реконструкцията ще доведе до чувствително редуциране на непланирани прекъсвания на електрозахранването, до значително съкращаване на времето, необходимо за локализиране на евентуални проблеми по мрежата, както и за реакцията при аварийни случаи.

„Предприехме тази реконструкция, за да подобрим значително капацитета на мрежата и качеството на електрозахранване в една от най-населените части на града. За да ограничим максимално прекъсванията и смущенията в електрозахранването по време на ремонтните дейности, сме осигурили мобилен трафопост и сме предвидили резервни схеми на захранване”, заявиха от Е.ОН.

Проектът е част от мащабна инвестиционна и ремонтна програма на дружеството, която цели поетапно да обнови и модернизира електроразпределителната мрежа на територията на Североизточна България.

     
Източник: Е.ОН

Ключови думи: електроразпределение   електрозахранване   трансформатори  

Област: Инвестиции  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Инвестиции

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящоОбяви за работаРеализации
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...