Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ЕЛМА покри международно признати стандарти за сигурност

29.05.2012   |   Бизнес
 

Фирма ЕЛМА успешно изпълни проект за осигуряване на информационната сигурност в компанията. Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на оперативна програма Развитие на конкурентоспособността на българската икономика 2007-2013, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие и от националния бюджет на Република България.

Основните дейности по проекта бяха разработване и внедряване на цялостна система за управление на сигурността на информацията във фирмата, закупуване и инсталиране на специализиран софтуер и хардуер във връзка с внедряването на системата, както и получаване на акредитирана сертификация по стандарт ISO/IEC 27001:2005, съобщиха от компанията.

Осъществяването на проекта допринася за гарантиране на защитата на личните данни на служителите и клиентите в съответствие със законовите разпоредби, гарантиране на сигурността на информацията, предоставяна от клиентите, във връзка с изпълнение на договорите по техните проекти и осигуряване на достатъчна степен на опазване на вътрешната информация на фирмата, свързана с бизнеса: пазари, пазарни позиции, стратегическо развитие, проучвания и т.н.

В резултат от реализацията на проекта се повиши конкурентоспособността на фирмата като цяло, като постигнатите ползи могат да се обобщят в няколко направления, сред които най-важните са осигуряване на непрекъснатост на бизнес процесите и потока на информация, повишаване на удовлетвореността и доверието на клиентите, постигане на пълно съответствие с приложимите законови изисквания, подобрено управление на риска, по-добър рейтинг на фирмата, както и разширяване възможностите за бизнес, допълват от ЕЛМА.

Официална информация за получената международна сертификация може да намерите тук

     
Източник: ЕЛМА

Ключови думи: ЕЛМА   електрозахранване   стандарти за сигурност  

Област: Бизнес  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...