Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Autodesk представи решения 2013 за архитектурно, конструктивно, ВиК, ОВК и електропроектиране

28.05.2012   |   Събитията
 

На 28 май т. г. в столичния хотел Шератон София Хотел Балкан се състоя специализиран семинар на тема Новите решения 2013 от Autodesk за архитектурно, конструктивно и ВиК, ОВК, електропроектиране. Мероприятието бе организирано от Autodesk, БиЕмДжи, Кад Пойнт, Каниско, а регистрацията за специалисти бе безплатна.

Програмата започна с представяне на тенденциите в проектирането, комплексния подход и решенията на Autodesk. Присъстващите имаха възможността да се запознаят със съвременното архитектурно проектиране със софтуерния пакет Autodesk Building Design Suite 2013, както и с конкретни примери на неговото приложение.

Представени бяха и новостите в проектирането на конструкции с Building Design Suite Ultimate 2013.

На проектирането на сградни инсталации - ВиК, ОВК и Електро с Building Design Suite 2013 беше отделено специално внимание. На участниците бяха показани и конкретни примери за неговото приложение.

Другите теми, които бяха заложени в програмата, са Управление и контрол на проекти с Navisworks Simulate и Navisworks Manage и Остойностяване с Quantity Takeoff за целите на проектанти и строители.

     
Източник: ТД Инсталации

Ключови думи: проектиране   Autodesk   ВиК   ОВК   сградни инсталации   електро проектиране  

Област: Събития  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...