Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ЧЕЗ подменя 31 км кабели на софийския бул. България

11.06.2012   |   Инвестиции
 

ЧЕЗ ще инвестира 3 млн. лева в електроразпределителната мрежа на Западна България през юни. Най-голямата инвестиция, която компанията започва този месец -  в размер на 1,8 млн. лв., е подмяна на 31 км кабели средно напрежение в колектор от подстанция Красно село по столичния булевард България.

Общо 2,1 млн. лв. са предвидени за развитие, реконструкция и модернизация на мрежата и енергийните съоръжения в столицата. За електроразпределителния район Югозападна България са предназначени 530 000 лв., а за района на Северозападна България – 322 000 лв.

Полагането на новите кабели се налага, тъй като старите са непоправимо увредени вследствие на системни престъпни посегателства, уточняват от дружеството. Очаква се строително-ремонтните дейности да приключат до 4 месеца. Благодарение на инвестицията ще бъде възстановена сигурността на електрозахранването на над 46 хиляди клиенти на дружеството в Западна България.

Сред другите по-значителни по обем инвестиции през юни са изнасяне на електромерни табла, електромери и часовници в с. Владо Тричков за 170 000 лв. и ремонт на мрежа ниско напрежение и изнасяне на електромерни табла на границата на собствеността от трафопост Детски комбинат - Драгалевци за 132 000 лв.

     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   електроразпределение   енергетика   кабели   трафопост  

Област: Инвестиции  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Robotics-Bulgaria.com

Последно от Инвестиции

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...