Electrical Bulgaria  
Вайд Бул
Вайд Бул

ЧЕЗ инвестира 40 хил. лева в подмяна на кабел в Боровец

11.07.2012   |   Проекти
 

Проектът ще повиши сигурността на захранването в курорта преди следващия зимен сезон.

Регионалният мениджър на ЧЕЗ за България Петър Докладал направи първа копка за реконструкцията на кабелна линия 20 kV, част от разпределителната мрежа средно напрежение на курортен комплекс Боровец.

В рамките на проекта ще бъде подменен стар, маслен кабел с дължина 689 метра, който е изграден през 70-те години на миналия век. Новият кабел ще бъде с по-голямо сечение и много по-добри преносни възможности. Той е с алуминиев екран и няма да представлява интерес за крадците, което ще гарантира, че няма да стане обект на посегателства.

Инвестицията е на стойност 40 хил. лв. и ще осигури надеждност на електрозахранването на три почивни станции, две вилни селища и три големи хотелски комплекса. Ремонтните работи ще продължат двадесет дни. През този период не се предвиждат прекъсвания на електрозахранването.

     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: инвестиции   проекти   кабелни линии   електроапаратура  

Област: Проекти  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО Беттерманн

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Проекти

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящоОбяви за работаРеализации
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...