Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Парадайс Електрик Консулт - търговски представител на ThermOweld

12.07.2012   |   Бизнес
 

Фирма Парадайс Електрик Консулт вече е официален представител на американската компания ThermOweld, световен лидер в производството на елементи за екзотермични заварки, прилагани при изграждането на заземителни уредби и катодна защита срещу корозия, както и материали за изграждането на мълниезащитни и заземителни уредби и др.

Продуктите, които произвежда  компанията, са предназначени за всички сфери на енергетиката, информатиката, телекомуникациите и други важни индустриални отрасли, съобщи Ернесто Стефанов, управител на компанията.

"Сред най-качествените технологии, разработвани от компанията, е процесът  ThermOweld. Това е процес на електрическо свързване посредством екзотермични заварки, изключително ефикасни и лесни за приложение, без да се налага употребата на  външен източник на енергия, газови бутилки или други съоръжения, които обикновено се използват при конвенционалните заварки.

Всеки работник или електротехник с минимална подготовка може да използва калъпите от графит, проектирани и изработени от компанията ThermOweld за различни видове заварки. В резултат на този процес се постига трайна електрическа и молекулярна връзка, която не може да се разхлаби или корозира.

В сравнение с обикновените клеми с болтова връзка, които са най-широко използвани в България, връзката ThermОweld е много по-ефективна и надеждна. Тази екзотермична връзка е много по-издръжлива на високите стойности на тока, отколкото проводниците, свързани чрез нея", допълни управителят на Парадайс Електрик Консулт.

     
Източник: Парадайс Електрик Консулт

Ключови думи: Парадайс Електрик Консулт   ThermOweld   екзотермични заварки   заземителни уредби   катодна защита   корозия  

Област: Бизнес  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...