Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ЦЕРБ ремонтира електропровода между България и Македония

31.07.2012   |   Проекти
 

Ремонт на трансформатор от електропровода между България и Македония Дуброво - Щип ще направи българското предприятие Централна енергоремонтна база (ЦЕРБ), съобщиха от дружеството.

Целта е да се предотврати аварийно спиране на съоръжението. Възложител е Македонската електропреносна компания МЕПСО, която е избрала българската фирма след проведен търг. Силовият трансформатор, който ще бъде ремонтиран в електрическа подстанция Дуброво, е произведен преди 30 години и струва 2 млн. евро. Чрез ремонта, който възлиза на 15% от стойността му, животът на трансформатора ще се удължи с още 20 години.

Освен в Дуброво ЦЕРБ ще извърши ремонт и в подстанция Скопие 4, отново по поръчка на МЕПСО. Електроразпределителното дружество ЕВН Македония възложи на предприятието рехабилитация на трансформатор на стойност 400 000 евро. Общата стойност на трите ремонта, които ЦЕРБ ще извърши в Македония, е над 250 000 евро.

     
Източник: Агенция Фокус; снимка: ЦЕРБ

Ключови думи: ЦЕРБ   електропроводи   електропреносна мрежа  

Област: Проекти  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Проекти

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...