Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ЦЕРБ ремонтира електропровода между България и Македония

31.07.2012   |   Проекти
 

Ремонт на трансформатор от електропровода между България и Македония Дуброво - Щип ще направи българското предприятие Централна енергоремонтна база (ЦЕРБ), съобщиха от дружеството.

Целта е да се предотврати аварийно спиране на съоръжението. Възложител е Македонската електропреносна компания МЕПСО, която е избрала българската фирма след проведен търг. Силовият трансформатор, който ще бъде ремонтиран в електрическа подстанция Дуброво, е произведен преди 30 години и струва 2 млн. евро. Чрез ремонта, който възлиза на 15% от стойността му, животът на трансформатора ще се удължи с още 20 години.

Освен в Дуброво ЦЕРБ ще извърши ремонт и в подстанция Скопие 4, отново по поръчка на МЕПСО. Електроразпределителното дружество ЕВН Македония възложи на предприятието рехабилитация на трансформатор на стойност 400 000 евро. Общата стойност на трите ремонта, които ЦЕРБ ще извърши в Македония, е над 250 000 евро.

     
Източник: Агенция Фокус; снимка: ЦЕРБ

Ключови думи: ЦЕРБ   електропроводи   електропреносна мрежа  

Област: Проекти  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Проекти

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...