Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Започна международното изложение за металургия, електроника и строителни технологии в Скопие

16.10.2012   |   Събитията
 

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия организира националното участие в Международното изложение за металургия, електроника и строителни технологии Технома 2012, което започна на 16 октомври и ще продължи до 20 октомври в Скопие.

В международния панаир са включени областите черна и цветна металургия, металообработваща промишленост, електро- и електронна промишленост, енергетика, строителни и изолационни материали, средства и оборудване за строителството, технико-технологични иновации, оборудване и технологии за слънчева енергия и възобновяеми източници, системи и сигнализации за пожари.

     
Източник: ИАНМСП; снимка: Технома

Ключови думи: международни изложения   металообработваща промишленост   електро- и електронна промишленост   енергетика   слънчева енергия  

Област: Събития  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...