Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Международна изложба за производство на електричество, пренос и разпределение ELEX в Истанбул

29.09.2012   |   Събитията
 

Международната изложба ELEX за производство на електричество, пренос и разпределение се провежда в Истанбулския Експо Център от 27 до 30 септември т. г.

Изложителите са доставчици на продукти, услуги и оборудване за цикъла на производство на електричество, пренос и разпределение.

Изложбените браншове са разделени в четири основни категории: Електричество; Пренос на електрическа енергия; Електроразпределение, контрол и защита; Тестване, измерване и поддръжка.

Сред изложеното оборудване има трансформатори, регулатори, непрекъсваеми токозахранващи устройства, електрически двигатели, вятърни турбини, стомано-бетонни въздушни линии, бобини и проводници, кабели, кабелни системи и материали, конектори, ел. табла, мълниезащитни и заземителни системи, електромери, осцилоскопи, уреди за електрическо тестване и измерване и др.

     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: ELEX   електроразпределение   трансформатори   бобини   електромери   двигатели  

Област: Събития  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Събитията

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...