Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Уъркшопи с иновации по 12 различни теми предлага ежегодният индустриален семинар на Шнайдер Електрик България

14.08.2012   |   Събитията
 

От 12 до 14 септември т.г. Шнайдер Електрик България ще бъде домакин на традиционния годишен индустриален семинар в курорта Златни пясъци. Tази година в програмата са включени дванадесет отделни панела, между които гостите ще могат да избират най-полезният за тях. Лектори на мероприятието са Камен Чолаков, Иван Ганев, Калоян Георгиев, Димитър Иванов, Александър Катошев, Димитър Белчев, Светослав Станчев, Наталия Петрова и Евгени Точев, а гостите ще бъдат приветствани лично от Кристоф Де-Лафарж, мениджър за България на Schneider Electric.

Темите на презентациите включват Индустриален Ethernet – оферта ConneXium (Network Manager, ConneXium Industrial Ethernet Firewalls); Програмируеми контролери M340, M238, M258; Premium и приложен софтуер Unity Pro 7.0, SoMachine 3.1; Енергийна ефективност посредством честотни регулатори (Motion&Drives) – ATV312 Solar PlantStruxure – система за процесна автоматизация и енергиен мениджмънт. Ще бъдат представени и нови решения за автоматизация, сред които графични терминали и конфигурационен софтуер Vijeo Designer 6.1 + XBTGTO, елементи за управление и сигнализация, както и новости в оборудването средно напрежение на Schneider Electric.

На втория ден от семинара гостите ще имат възможност да се запознаят с адресируемите системи за аварийно и евакуационно осветление Dardo Plus и с най-добрите практики в използването на интегрирани системи за сигурност и видео контрол на технологичните процеси за обекти от стратегическата и критичната инфраструктура.

В концепцията на събитието, както и друга година, е включено участието на гостите. Възможността решения на компанията да бъдат видяни на живо и пробвани от публиката ще бъде осигурена чрез представянето на демонстрационно оборудване.

     
Източник: Schneider Electric

Ключови думи: Schneider Electric   семинар   индустрия   автоматизация   аварийно осветление   енергийна ефективност  

Област: Предстоящо  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...