Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

CIVEST GROUP представя 10 италиански фирми за машини и апаратура на панаира в Пловдив

12.09.2012   |   Бизнес
 
Снимки (1)

На тазгодишното издание на Международния панаир в Пловдив, в Палата 2, ИЧЕ - Агенция за пoдпомагане и интернационализация на италианските предприятия в чужбина, организира официалното италианско участие.

CIVEST GROUP представя 10 италиански машиностроителни фирми за проектиране и производство на машини и апаратура. Това са: BIMAC - машини за велпапе, гофриран картон; CAMFART - абразивни дискове; CORTINOVIS - машини за производство на силови и телекомуникационни кабели и проводници, стоманени въжета (усукващи, оплитащи, за облицовка и изолация); EUROLLS - изтеглящи машини за стомана; за производство на тръби и профили; изправно-отрезни машини.

FOSSALUZZA е производител машини за транспортиране на велпапе, стакери, палетизатори; GIULIANI - на машини за производство на заключващи системи, ключове; работни центри, а ITAL предлага машини за изолация и облицовка на електрически кабели; екструдерни линии.

SAMPUTENSILI предлага машини за производство на зъбни колела и предавки (зъбонарезни машини, шлайфмашини); SIF - контролно-измервателна апаратура за изпитване на електрически кабели; SIMPLEX RAPID - машини за производство на пружини и за изправяне на пръти и тел; VEGA - машини за лепене и сгъване на велпапе и гладък картон.

     
Източник: ИЧЕ

Ключови думи: CIVEST GROUP   BIMAC   CORTINOVIS   CAMFART   EUROLLS   FOSSALUZZA   GIULIANI   ITAL   SAMPUTENSILI   SIF   VEGA  

Област: Бизнес  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...