Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Индустриален семинар на Шнайдер Електрик България

12.09.2012   |   Събитията
 

От 12 до 14 септември т.г. в хотел Melia Grand Hermitage в курорта Златни пясъци се проведе годишният индустриален семинар на Шнайдер Електрик България.

Присъстващите специалисти в областта на енергетиката и индустриалната автоматизация бяха приветствани с добре дошли от новия регионален мениджър на Schneider Electric Кристоф Де-Лафарж. Той представи накратко програмата на семинара и сподели очакванията си присъстващите да обменят опит в рамките на събитието.

„Приоритет в политиката на Schneider Electric е разширяването на продуктовата оферта”, заяви г-н Де-Лафарж и подчерта: „Значима тема за нас е енергийната ефективност. През тази година фокусираме работата си във водния сектор и минната промишленост.”

В своето експозе регионалният мениджър определи 2012-та като успешна година за компанията и сподели, че е оптимист за бъдещото развитие на Schneider Electric и се надява на ръст в индустрията.

В тазгодишната програма на семинара бяха включени уъркшопи с иновации по 12 различни теми, които гостите на семинара посетиха по избор. Темите на презентациите включваха Индустриален Ethernet – оферта ConneXium (Network Manager, ConneXium Industrial Ethernet Firewalls); Програмируеми контролери M340, M238, M258; Premium и приложен софтуер Unity Pro 7.0, SoMachine 3.1; Енергийна ефективност посредством честотни регулатори (Motion&Drives) – ATV312 Solar PlantStruxure – система за процесна автоматизация и енергиен мениджмънт.

Домакините представиха и нови решения за автоматизация, сред които графични терминали и конфигурационен софтуер Vijeo Designer 6.1 + XBTGTO, елементи за управление и сигнализация, както и новости в оборудването средно напрежение на Schneider Electric.

На втория ден от семинара гостите имаха възможност да се запознаят с адресируемите системи за аварийно и евакуационно осветление Dardo Plus и с най-добрите практики в използването на интегрирани системи за сигурност и видео контрол на технологичните процеси за обекти от стратегическата и критичната инфраструктура.

Повече информация за представените теми очаквайте в брой 7/2012 на сп. Инженеринг ревю.

     
Източник: Инженеринг ревю

Ключови думи: Schneider Electric   енергийна ефективност   индустрия   автоматизация  

Област: Събития  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...