Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Форум на електротехниката и електрониката

28.09.2012   |   Събитията
 

На 27 септември т.г. се проведе традиционният Ден на електротехниката, организиран от Българската асоциация на електротехниката и електрониката (БАСЕЛ) в рамките на МТП Пловдив - есен.

"Тази година в семинара бяха включени теми от интерес за фирмите като: Споразумението за сътрудничество между БАСЕЛ и ББР, Междинни резултати от европейски проекти, в които участва и БАСЕЛ, поредно презентиране на европейския доклад „Електра 2“ и др. Семинарът е безплатен и открит за всички заинтересувани специалисти от сектора", коментира за Electrical-Bulgaria.com д-р инж. Румен Атанасов, председател на БАСЕЛ.

Лектори на мероприятието бяха д-р инж. Румен Атанасов, Иван Стамболиев, секторен референт в БАСЕЛ, Илия Йовчев, програмен ръководителБългарска банка за развитие, д-р инж. Венцислав Славков, председател на Клъстър „Мехатроника и автоматизация“ и Иван Стамболиев, БАСЕЛ и VDE.

     
Източник: БАСЕЛ

Ключови думи: БАСЕЛ   Ден на електротехниката   Румен Атанасов  

Област: Събития  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...