Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ЕМКА подписа договор за инвестиция в ново оборудване

29.09.2012   |   Инвестиции
 

Договор за безвъзмездна финансова помощ по проект закупуване и въвеждане в експлоатация на ново оборудване подписа севлиевското предприятие за производство на кабели и проводници ЕМКА. Общия размер на разходите по проекта са 3,9 млн. лв., от които 1,9 млн. лв. са финансирани от Конкурентоспособност, става ясно от съобщение на компанията в Българската фондова борса.

Инвестицията в ново оборудване има за цел да намали енергоемкостта на производството, да повиши ефективността и да подобри работната среда на предприятието.

При изпълнението на проекта ще бъде закупено и въведено в производство следното технологично оборудване: полуавтоматична извивалня за готова продукция на барабани; екструдерна линия за изолация на единични проводници; 24-совалкови оплитащи машини окомплектовани с устройства за обвиване с фолио и с приемни устройства; 16-ходова линия за изтегляне на голи медни жила; двойностъпкови усукващи машини за неизолирани проводници, уточняват от компанията.

     
Източник: БФБ; снимка: ЕМКА

Ключови думи: ЕМКА   кабели   проводници   производство  

Област: Инвестиции  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Инвестиции

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...