Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ЧЕЗ инвестира 1,9 млн. лв. в електроразпределителната мрежа на Западна България през октомври

05.10.2012   |   Инвестиции
 

ЧЕЗ Разпределение България ще инвестира близо 1,9 млн. лв. за развитие, реконструкция и модернизация на електроразпределителната мрежа в Западна България през октомври. Почти 1 млн. лв. са предвидени за района на Северозападна България. За Югозападна България са предназначени 456 000 лв., а за осъществяване на проекти в столицата ще бъдат инвестирани близо 410 00 лв., съобщават от дружеството.

Двата най-големи проекта, които ще стартират през октомври, се намират в област Плевен и са на обща стойност 310 000 лв. Компанията започва реконструкция на мрежа ниско напрежение в село Тученица, в която ще инвестира 150 000 лв.

В реконструкцията на 20-киловолтовия електропровод Рашов дол ще бъдат инвестирани 160 000 лв. което ще подобри електрозахранването в община Мездра.

През октомври ще започне и ремонт на кабели в централните части на София.

     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   електроразпределение   електроразпределителна мрежа   кабели  

Област: Инвестиции  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Инвестиции

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...