Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Парадайс Електрик Консулт предлага софтуер за изчисляване на заземителни уредби

15.10.2012   |   Технологии
 

Фирма Парадайс Електрик Консулт предлага нов софтуер ТecAT Plus 5.0. за проектирате и изчисление на заземителни уредби, съобщи инж. Стефанов, управител на компанията.

"На много от клиентите ни се налага да изграждат сложни заземителни уредби за подстанции средно и високо напрежение, електропроводни линии, вятърни и фотоволтаични паркове и др. съоръжения, но те не разполагат с достатъчно ефективни инструменти за изчисление, които да гарантират качеството им”, заяви инж. Стефанов.

"С този инструмент клиентите ще могат да проектират всяка заземителна уредба, на базата на стойностите на специфично съпротивление на терена, получени при измерването и след това при моделирането на пластовете. Програмата предлага графичен анализ в 3D и 2D на допирно и крачно напрежение по повърхността на терена, които могат да се появят в случай на повреда.

Налична е и база данни за материали, които се подбират в зависимост от проекта. В случай на необходимост могат да се добавят нови материали и техните характеристики”, допълниха от компанията.

     
Източник: Парадайс Електрик Консулт

Ключови думи: Парадайс Електрик Консулт   софтуер   ТecAT Plus 5.0.   заземителни уредби  

Област: Технологии  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...