Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ЧЕЗ инвестира 1,2 млн. лв. в електроразпределителната мрежа на Западна България през ноември

07.11.2012   |   Инвестиции
 

ЧЕЗ Разпределение България ще инвестира 1,2 млн. лв. в електроразпределителната мрежа на Западна България през ноември, като 660 000 лв. са предназначени за София, съобщиха от дружеството. За електроразпределителния район на Северозападна България са предвидени около 300 000 лв., а за района на Югозападна България - 280 000 лв.

Един от най-големите проекти, който стартира през ноември, е подмяната на увредени при кражба кабели 10 kV от подстанция Средец в столицата. Той е на стойност 270 000 лв. Сред другите по-значителни по обем инвестиции в столицата са подмяната на увредени при кражба кабели 20 kV от подстанция Димитър Димитров на стойност 145 000 лв., както и подмяната на съществуващи кабели ниско напрежение от трафопост Блок 96, Младост 1 на стойност 71 000 лв.

В България ЧЕЗ поддържа електроразпределителна мрежа с дължина от над 60 000 км и предоставя електрозахранване на повече от 2 млн. клиенти.

     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   електроразпределителна мрежа   кабели  

Област: Инвестиции  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Инвестиции

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...