Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

EVN подготви съоръженията си за зимния сезон

14.11.2012   |   Инвестиции
 

EVN България приключи дейностите по подготовка на въздушни и кабелни линии, електрически уредби, трафопостове и възлови станции за предстоящия зимен сезон. Подготвителните мерки включваха инспекции и ремонти, доставка на ново оборудване, специализирана техника и инструменти, съобщиха от компанията.

В рамките на тези дейности компанията е извършила инспекции на над 56 000 км мрежи средно и ниско напрежение, подмяна на 4810 стълба по мрежи средно и ниско напрежение, както и инспекции на всички 12 041 трафопоста, собственост на дружеството.

"Отчитайки опита от тежката зимна обстановка през последния зимен сезон, дружеството е създало необходимата организация за действия при усложнени условия в Югоизточна България: въведена е организация на аварийните екипи, налице са 6 центъра за кабелни лаборатории, 2 специализирани диспечерски звена за управление на мрежата и 4 центъра за специализирана техника", обясниха от EVN.

Специалистите на дружеството монтират дистанционни щанги между проводниците на въздушните линии против допир в случай на буря или силен вятър.

     
Източник: EVN

Ключови думи: EVN   трафопостове   ел. уредби   ел. мрежи  

Област: Инвестиции  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Инвестиции

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...