Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Новосъздадена компания внедрява иновативни технологии за удължаване на живота на оловно-киселинните батерии

06.12.2012   |   Бизнес
 

Новосъздадената компания BSI Balkans разполага с международно патентовани добавки и технологии, които са в състояние да подобрят работата и да удължат живота на всички видове оловно-киселинни батерии, като предоставя дългогодишна гаранция за експлоатация.
Това стана ясно по време на среща между Бранимир Дилковски от BSI Balkans и Цветан Симеонов, председател на БТПП.

Компанията търси потенциалните клиенти, които използват такива батерии в своята дейност (индустриални машини, автомобилни паркове и тежкотоварни транспортни компании, телекомуникационни компании и оператори).
 
„Целта на срещата бе да се ускори навлизането в България на американско-израелската технология, която е популярна в редица страни. Тази технология намалява разходите по поддръжка и закупуване на нови акумулатори с до 50%, като старите батерии се използват с удължаване на живота им. Това е изцяло екологично ориентирана технология, която пряко намалява вредните отпадъци в околната среда”, уточниха от Промишлената палата.

     
Източник: БТПП

Ключови думи: иновации   оловно-киселинни батерии   технологии  

Област: Бизнес  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...