Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Schneider Electric и ETAP представиха решение за управление на енергийни системи в центрове за данни

19.12.2012   |   Технологии
 

Schneider Electric представи нов софтуерен модул за анализ и симулация на електроенергийни системи в центрове за данни. Софтуерът дава възможност на операторите в центровете да гарантират надеждността, ефективността и безопасността на електроенергийната инфраструктура, като чрез симулация на действията им посочват потенциалното влияние на промените върху системата.

Модулът за анализ и симулация съвместява системата за енергиен мониторинг на Schneider Electric и софтуерната система за управление на електроенергия и симулация на ETAP.

"В съвременните сложни центрове за данни операторите често трябва да променят натоварването на мрежата и да превключват оборудването. Разбирането на тези действия върху системата е от ключово значение, за да се избегнат периоди на принудително спиране. С помощта на новия модул за анализ и симулация операторите могат да използват симулационни модели с данни в реално време", обясняват от Schneider Electric.

     
Източник: Schneider Electric

Ключови думи: Schneider Electric   ETAP енергиен мониторинг   центрове за данни  

Област: Технологии  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...