Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ЧЕЗ подменя 9 км повредени кабели в подстанция Средец в София

08.01.2013   |   Инвестиции
 

ЧЕЗ Разпределение ще инвестира 270 000 лв. в подмяната на 9 км увредени при кражби кабели от подстанция Средец в София през януари т. г. Проектът ще подобри сигурността и качеството на електрозахранването на около 100 000 клиенти в централните столични райони, съобщиха от дружеството.

През този месец ЧЕЗ ще инвестира в Западна България общо над 734 000 лв. Най-много средства ще бъдат вложени на територията на София – 343 000 лв. В електроразпределителния район на Югозападна България ще бъдат инвестирани 296 000 лв., а за Северозападна България са заделени 94 000 лв., уточниха от компанията.

"Основен приоритет в инвестиционната ни програма през този месец е София. През следващите няколко години планираме да инвестираме в електроразпределителната мрежа на столицата средно около 20 млн. лв. годишно, за да подобрим качеството на електрозахранването. Нашата цел като социално отговорна компания е клиентите ни да получават максимална сигурност, уют и спокойствие”, обясни Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

Сред по-значимите инвестиции на ЧЕЗ в района на Югозападна България през януари са реконструкция на мрежа ниско напрежение с изнасяне на електромерни табла на стойност 45 000 лв. в с. Скрът, община Петрич, както и реконструкция на кабелна линия 20kV в Кюстендил на стойност 32 000 лв.

     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: кабели   електрозахранване   електроразпределителна мрежа  

Област: Инвестиции  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Инвестиции

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...