Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ОБО кабелоносещи системи в новия централен стадион на Лайпциг

В новия централен стадион на Лайпциг и граничещата с него главна сграда са инсталирани повече от 11 000 метра кабелоносещи системи на ОБО БЕТТЕРМАНН.

„С капацитет от 45 000 места лайпцигската Арена е един от най-големите стадиони в Германия. Модерният футболен овал беше построен за време три години върху 720 фундаментални мачти. 9000 тона стомана бяха използвани в проекта за 90 милиона евро. При толкова взискателен строителен обект става дума за компетентността на всички участници и високото качество на всички използвани продукти. Тук ОБО Беттерманн се изяви като надежден партньор в областта на електроинсталацията”, споделят от компанията.

„Особено предизвикателство беше монтажът на кабелните скари с покритие в зоната на извития покрив на стадиона. Тази единствена в света специална конструкция е направена без скриващи изгледа мачти. ОБО кабелните скари бяха интегрирани на височина около 60 метра в обикаляща пътека за обслужване в стоманената конструкция. Бяха използвани единствено кабелни скари и кабелни стълби изпълнени по метод на горещо поцинковане с потапяне”, допълват от ОБО.

     
Източник: ОБО БЕТТЕРМАНН

Ключови думи: ОБО БЕТТЕРМАНН   референции   стадион   Лайпциг   кабелоносещи системи  

Област: Реализации  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Реализации

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...