Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Шнайдер Електрик внедри система за управление на електрозахранването в завода на Либхер

Наскоро Шнайдер Електрик реализира мащабно внедряване на системата EcoStruxure Power Monitoring Expert в разширения завод на Либхер край гр. Пловдив. Предприятието е със застроена площ от 88 900 кв. м и 1800 служители, а непрекъсваемостта на електрозахранването е от особена важност за производствените процеси и нормалната работа на всички машини и съоръжения в завода.

Внедрената система за управление на електрозахранването е решение за енергиен мониторинг и управление, произведена от Шнайдер Електрик. Индустриалните обекти, които вече използват системата, подават информация за до 30% повишаване на енергийната ефективност в зависимост от конкретните параметри на предприятието. EcoStruxure Power Monitoring Expert има възможност за дистанционен контрол през мобилно приложение, както и извличане и анализ на данни за процесите в реално време.

От Шнайдер са категорични, че заводът на Либхер е от типа предприятия, в които такава IoT платформа увеличава времето за експлоатация на апаратурата и повишава сигурността и оперативната ефективност. "Софтуерът оптимизира вътрешните процеси чрез постоянно следене на качеството и потреблението и дава възможност за активен контрол. EcoStruxure функционира на три нива – първото ниво са отделните устройства, второто са по-сложните системи, комуникацията и управлението, а третото са облачно-базираните решения, които позволяват да се събират и анализират данни, за да се взимат решения за бизнеса и да се прогнозира правилно цикълът на експлоатация и поддръжка", разказват от компанията.

     
Източник: Шнайдер Електрик

Ключови думи: EcoStruxure   Шнайдер Електрик   Либхер   Schneider Electric  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
е-книги Електромобилност 2024
Последно от Реализации

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...