Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Стандартизирани проекти за бързо и лесно разширяване на енергийните системи

Разширяването и преобразуването на енергийните системи не е задължително да бъде трудно и сложно. Планирането и реализацията могат значително да се улеснят и ускорят с помощта на стандартните проекти на Eplan. Ефективният инженеринг е по същество вграден в предварително конфигурираните решения, които дават незабавен достъп до предварително дефиниран проект на Eplan с пълна документация.
 
Вземете така наречения индустриален образец Eplan като нова отправна точка и просто адаптирайте конфигурацията към вашите конкретни нужди и изисквания. Индивидуалното решение е готово за внедряване в рекордно кратък срок, без усилия и разходи за разработване от нулата.
 
Спестете ценно време и се концентрирайте върху основните си области на дейност, за да ускорите напредъка си по пътя към изцяло електрическо общество.
 
Чудесен пример е предварително конфигурираното решение за главно разпределително табло за ниско напрежение (LVDB) на компактни трансформаторни станции с 1250 A @ 400 V. Това е идеална отправна точка за бързо и лесно адаптиране към вашите специфични изисквания.
 
Конфигурацията е реализирана върху стандартни монтажни плочи Rittal и включва шинна система Ri4Power 185 mm с шини, адаптери за прекъсвачи, прекъсвачи с предпазители NH и опори за шини като основни компоненти за разпределение на захранването. За да се даде възможност за цифровизация на компактния трафопост, измервателните и контролните устройства са монтирани в малки и компактни шкафове на Rittal от сериите PK и AX.
 
Концепцията LVDB отразява най-новото състояние на техниката при цифровите компактни трансформаторни станции и се предоставя като цялостен проект Eplan, включително документация. Възползвайте се от предварително разработеното решение и ускорете проектирането си.
 
С индустриалния образец на Eplan като ваш стандартен индустриален проект спестявате ценно време на етапа на проектиране!
 
Ползите за вас:

  • Спестяване на време и разходи чрез бързо и лесно адаптиране към вашите специфични изисквания на предварително конфигурирано решение;
  • Оптимално съчетани компоненти;
  • Кратки срокове за доставка на стандартни компоненти;
  • Проект Eplan, CAD файлове, списъци с резервни части – всички данни са достъпни директно;
  • Възможности за предварително сглобяване в Центъра за приложения на Rittal в Гера.

 
Повече за решението вижте тук.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ритал ЕООД
София 1592
бул. Искърско шосе 7, жк. Дружба-1
Търговски комплекс Европа
Tел.: +359 (2) 4390550, 889 0055, 889 0056
Факс:+359 (2) 4390659
Е-mail: office@rittal.bg
http://www.rittal.bg/

     
Източник: Ритал

Ключови думи: Ритал   Rittal   Eplan   енергийни системи  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
е-книги Електромобилност 2024
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...