Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ЧЕЗ инвестира близо 950 хиляди лева в Западна България през февруари

06.02.2013   |   Начало»Проекти
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

ЧЕЗ Разпределение България започва инвестиционни проекти в обем на 948 хиляди лева през февруари. Най-много средства, 344 хиляди лева, са предвидени за района на Югозападна България. Близо 334 хиляди лева ще бъдат вложени в електроразпределителния район на Северозападна България, а 270 хиляди лева са предвидени за развитие, реконструкция и модернизация на електроразпределителната мрежа и електроенергийните съоръжения в София-град.

Сред по-значимите инвестиции на ЧЕЗ в Западна България през февруари е развитието на електропреносната мрежа на село Дебрен, община Гърмен. Проектът е на стойност 129 хиляди лева. В модернизация и реконструкция на мрежата ниско напрежение в град Козлодуй ще бъдат вложени 88 хиляди лева, а в изграждане на кабели средно напрежение в софийския район „Панчарево” - близо 70 хиляди лева. Общо ЧЕЗ ще започне осъществяването на 34 инвестиционни проекта през февруари.

“Всеки един обект, който реализираме, е в името на това нашите клиенти да получават максимално сигурна и надеждна услуга. Стремим се във възможно най-кратки срокове да постигнем европейско качество на обслужването, каквото нашите клиенти заслужават”, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   инвестиции   електроенергийни съоръжения   електропреносна мрежа  

Област: Проекти  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
е-книги Електромобилност 2024
Последно от Проекти

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...