Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Енерго-Про обнови въздушна мрежа ниско напрежение в Габрово

Енерго-Про подмени изцяло проводниците от въздушната мрежа ниско напрежение на ул. Зорница в квартал Русевци, Габрово с усукани изолирани проводници. Рехабилитацията, извършена през юли, е част от инвестиционната програма на Енерго-Про, обявиха от дружеството.
 
"За да се гарантира по-голяма сигурност на електрозахранването на клиентите, екипите на Енерго-Про Мрежи монтираха около 500 метра нови усукани електрически проводници, които значително ще подобрят захранващото напрежение и ще осигурят стабилност на електроснабдяването в района. Тези проводници са по-устойчиви на неблагоприятни климатични условия и затрудняват неправомерното присъединяване към мрежата", обясниха от компанията.
 
Енерго-Про продължава да обновява участъци от мрежата във всички райони на Североизточна България с цел да подобри качеството на захранването на клиентите, особено в малките населени места, където електроразпределителната инфраструктура е най-уязвима на атмосферните влияния.
 
 
 
 
 
     
Източник: Енерго-Про

Ключови думи: Енерго-Про   електроразпределителна мрежа   мрежа ниско напрежение  

Област: Реализации  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Реализации

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...